ICON
ICON
  • Din varukorg är tom!

9 sätt att behandla halsont naturligt

Uppdaterad , publicerad .

För några veckor sedan började vårt yngsta barn klaga på att hon hade ont i halsen och min första tanke var: "Åh, nej, inte nu!" Jag kände verkligen inte för att alla i familjen skulle bli sjuka och i händelse av en halsfluss dessutom behöva inta antibiotika!.

Så istället för att ta henne till läkaren använde jag mina kunskaper och sammanställde en lista över vad vi gjorde för att boosta hennes immunförsvar, så att läkningsprocessen kunde börja.

Våra kroppar är helt fantastiska och efter att ha kämpat med halsont i ungefär 5 dagar, återhämtade hon sig och var tillbaka starkare än någonsin, utan att behöva ta ett enda antibiotika piller!

Så exakt hur gjorde vi? Jag måste vara supertydlig här, jag är inte läkare! Jag är en holistisk livsstilscoach och jag arbetar med att använda naturliga metoder för att hjälpa kroppen att bekämpa (i det här fallet ont i halsen) bakterier och virus samt hålla kroppen i balans.

Jag kollade av febern varje dag för att se att vi rörde oss i rätt riktning, jag kollade också hennes hals (med en ficklampa) för att se om svullnaden och de vita prickarna blev bättre och naturligtvis kommunicerade jag med henne för att se hur hon mådde. Jag bestämde mig för att ge det tre dagar, om inget hade förändrats till det bättre innan dess, skulle jag ha tagit henne till läkaren. Men efter bara två dagar såg vi förbättringar!

 

 

Nedan följer 9 tips på vad vi gjorde och vad du kan prova nästa gång du eller någon i din familj har ont i halsen.

 

Vi säljer inte alla produkter vi rekommenderar ovan, utan fokuserar på Manuka honung och Macadamianötter just nu. Vi vill i ovanstående artikel dela med oss av det holistiska tänk vi har som familj. Manuka honung utgör en del av det tänket, men det är också viktigt att angripa bakterier och virus från olika vinklar. 

Manukahonungens fantastiska naturegenskaper har nyttjats av urbefolkningen på Nya Zeeland i tusentals år och honungen är redan väldigt etablerad på marknaden tack vare dess anmärkningsvärda antibakteriella, antivirala, antiinflammatoriska och antioxidanta naturegenskaper som dessutom redan påvisats i omfattande forskning på Nya Zealand. Urbefolkningen på Nya Zeeland är lyckligt lottade som har haft denna dunderhonung tillgänglig så länge, nu ser vi på honeyandthenut.se till att även svenska befolkningen enkelt ska kunna köpa och använda denna dunderhonung! 

 Vi hälsar alla hjärtligt välkomna till Honey and The Nut! Familjeföretaget som drivs i liten skala, med lokala leverantörer av Nya Zeeländska kvalitetsproduker. Vi har valt en tydlig profil på vårt företag, småskalighet med stort hjärta, nära och goda relationer med såväl kunder som leverantörer. 🐝


Vi vill klargöra att honeyandthenut.se inte är medicinskt utbildade och att källkritisk bedömning av all information på vår sida lämnas till våra kunder och köpare att ansvara för! 


Köp Manuka HonungManukahonung mot halsont - relevanta länkar och artiklar

 

Manuka Honung mot halsont: Saker du bör veta

original: Manuka Honey For Sore Throat: Things You Should Know

Manuka Honung har antibakteriella egenskaper som bekämpar de bakterier som orsakar halsont. Denna bakterie, som tekniskt sett kallas streptococcus pyogenes, blir extremt aggressiv om den inte elimineras från kroppen. Metylglyoxalkomponenten som endast finns i Manuka Honung har ett mycket effektivt brett antibakteriellt spektrum.


5 fördelar med Manuka Honung - Cleveland Clinic

original: 5 Benefits of Manuka Honey – Cleveland Clinic

Tack vare sina antibakteriella, antivirala, antiinflammatoriska och antioxidativa egenskaper kan manuka honung användas för att behandla sår, förbättra din munhälsa, lindra halsont och behandla sår och akne. Hjälper till att behandla sår Den amerikanska livsmedels- och läkemedelsmyndigheten FDA har godkänt användningen av manuka honung för sårbehandling.


Ökad användning av Manuka Honung inom den medicinska industrin kommer att ...

original: Increasing use of Manuka Honey in Medical Industry to ...

Tillgången till opastöriserad och icke-GMO UMF 15+/MGO 514 mg/kg (ppm) manuka honung utan tillsatser eller konserveringsmedel ökar populariteten för UMF 15+/MGO 514 mg/kg (ppm) manuka honung ...


Kanuka honung vs. Manuka honung

original: Kanuka Honey Vs. Manuka Honey

Du kan minska uppkomsten av plack och tandköttsinflammation genom att äta en tugga Manuka Honung efter varje måltid. 3.Lindrar halsont Eftersom de flesta halsont beror på bakterieinfektioner hjälper honung till att lindra symptomen. De antibakteriella egenskaperna kommer att angripa tillståndet. De antiinflammatoriska elementen arbetar för att minska svullnad och ömhet.


Manuka Honung för halsont: Hur man använder den och kan den hjälpa till?

original: Manuka Honey For Sore Throats: How To Use It & Can It Help ...

På senare år har honung (inte bara manuka honung) officiellt erkänts som ett vapen mot hosta, halsont och till och med mot antibiotikaresistens. Hälsoorganisationer, däribland Public Health England, rekommenderar nu honung och hostmedicin som förstahandsalternativ mot hosta, halsont eller rinnande näsa, i stället för antibiotika.


8 fördelar med Manuka Honung: Allergier, ont i halsen, tarmar, ...

original: 8 Manuka Honey Benefits: Allergies, Sore Throats, Gut ...

Halsont och immunitet "En 5,8 kDa-komponent i Manuka Honung stimulerar immunceller via TLR4", enligt en studie från 2007 som publicerades i Journal of Leukocyte Biology. 17675558 Varför är detta viktigt? Därför att tidigare studier sade att honung väcker cytokinbildning från mänskliga monocyter.


Hur man använder Manuka Honung: 14 sätt

original: How To Use Manuka Honey: 14 Ways

Om du har ont i halsen är ett av de bästa sätten att njuta av Manuka Honung att röra om den i varmt vatten eller te. En studie från The Journal Of Oral Rehabilitation visade att konsumtion av Manuka Honung har förmågan att avsevärt sänka nivån av Streptococcus mutans - den bakterie som orsakar halsont. 4


Honung mot halsont

original: Honey for Sore Throat

Nedan följer några förslag på hur du kan ta honung mot halsont: 1. Bara honung Tillsätt två matskedar färsk honung i en varm kopp te och blanda tills det är genomsyrat. Konsumera denna dryck flera gånger under dagen för att få lindring av halsont. Du kan också dricka örtte med honung för att få lindring. 2. Honung och mjölk


Hur man blir av med halsont med hjälp av honung

original: How to Get Rid of Sore Throat using Honey

Tillsätt 1/4 tesked gurkmejapulver till 1 tesked rå honung. Rör om ordentligt så att det blir en fin pasta. Svälj denna pasta flera gånger om dagen tills ditt halsontproblem har försvunnit helt. Metod - 3: (Honung med ingefära)


6 mest välbevakade hemligheter om kan katter äta honung?

original: 6 Most Well Guarded Secrets About Can Cats Eat Honey

Med så många fördelar med manuka honung, inklusive att lindra ont i halsen, förbättra matsmältningssystemet etc., är det normalt att tro att samma sak kan gynna katten, men det stämmer inte alls. Eftersom matsmältningssystemet hos kattdjur är så litet att det i varje steg av matsmältningen kan orsaka problem. 2. Kan katter äta Honey Nut Cheerios?


Köp Manuka Honung

Honey and The Nut på Instagram

Nya Zeeland⁠ ⁠

Nya Zeeland⁠ ⁠

Nya Zeeland⁠ ⁠

Nya Zeeland⁠ ⁠

Nya Zeeland⁠ ⁠

Nya Zeeland⁠ ⁠

Nya Zeeland⁠ ⁠

Nya Zeeland⁠ ⁠

Nya Zeeland⁠ ⁠

Takapuna, Nya Zeeland⁠ ⁠

Nya Zeeland⁠ ⁠

Nya Zeeland⁠ ⁠