ICON
ICON0
  • Din varukorg är tom!

Djupanalys av våra identifierade kundgrupper 2021

Uppdaterad , publicerad .

Vi har den stora äran att få presentera en djupanalys av våra åtta identiferade kundgrupper: Strandraggaren, Träningsnörden, Partymyran, Finsmakaren, Fredagsmysaren, Grillmästaren, Söndagsglidaren samt Fjällräven.

 

 

Strandraggaren

Strandraggaren utmärker sig på följande sätt: ankommer till stranden iklädd badkläder, har alltid en handduk kastad över axeln och en välpackad tygpåse i handen. Väl på stranden breder hen ut handduken, sätter sig ner, spanar in läget och börjar packa upp. Strandraggaren är INTE på stranden för att bada! Hen är där för att imponera på andra.

Strandraggaren tjoar gärna högt och pratar med alla. Bjuder hejvilt på de macadamianötter hen har packat med och får på så sätt många nya ragg. Ett alldeles nytt trick för 2021, som enligt strandraggaren funkar finfint!

Aldrig tidigare har så många strandraggare skådats som i år.

 

 

Strandraggaren presenterar ett alldeles nytt trick för 2021! Är ni nyfikna på vår coolaste kundgrupp, kika på filmen vetja! Enjoy!

 

Träningsnörden

Träningsnörden - vår mest köpstarka kund. Hen är otroligt hälsomedveten och skulle aldrig dra till träningen utan en påse macadamianötter i väskan. 

Efter ett svettigt träningspass, oavsett vilket, pustar träningsnörden ut med en flaska vatten och ett gäng macadamianötter.

Återhämtningen är så effektiv att träningsnörden har utökat sin mängd träning till det dubbla, tack vare macadamianötterna!

Det kan till och med vara som så, att även den som bara köpt ett årskort på gymmet, men som ännu inte har lyckats ta sig dit, kan gå från soffliggare till träningsnörd inom loppet av en vecka. 

Detta tack vare våra fantastiska macadamianötter!

Forskning inom detta område pågår.

 

 

Vill du veta hur du kan stärka din återhämtning? Gå från soffliggare till träningsnörd inom loppet av en vecka? Träningsnörden vet hur man gör! 

Är ni nyfikna på vår mest köpstarka kundgrupp, kika på filmen vetja! Enjoy!

 

Partymyran

Det bästa du som Partymyra kan ta med dig till festen är några påsar macadamianötter. Festfixaren blir då lyrisk och dansar glatt hela kvällen med samtliga gäster.  

Festfixaren bjuder inte på macadamianötterna under själva festen utan sparar dem till efterfesten!

Macadamianötterna har numera ersatt alla de påsar chips som tidigare konsumerades på efterfesten. Macadamianötterna uppskattas enormt mycket av de Partymyror som hållit sig vakna till småtimmarna.

 

 

Svårt att veta vad du ska ta med dig till festen? Partymyran har svaret och vet precis vad som får festfixaren att dansa loss tills långt in på småtimmarna.

Är ni nyfikna på vår mest nöjda kundgrupp, kika på filmen vetja!

Enjoy!

 

Finsmakaren

Finsmakaren - äter och dricker endast det bästa! Fast bara på helgen. Då dukas det upp med tapas och rödvin. Finsmakaren välkomnar i år macadamianöten, en nöt som höjer smaken på de flesta rödvin och som kan kombineras med både oliver och soltorkade tomater. 

Finsmakaren tar alltid lång tid på sig för att verkligen känna alla smaker och har kommit fram till att macadamianöten är både delikat, smakrik och jordnära och bör således intas tillsammans med ett rödvin som har kalkig struktur med en förförisk fruktighet. Så det så!

 

 

Finsmakaren anser att macadamianöten är både delikat, smakrik och jordnära. 

Men vilket vin passar bäst till macadamianöten? Finsmakaren har förstås svaret!

Är ni nyfikna på vår mest kulinariska kundgrupp, kika på filmen vetja!

Enjoy!

 

Fredagsmysaren

Fredagsmysaren - har utökat fredagsmyset med macadamianötter. Efter tacos till middag, kurar fredagsmysaren ihop sig i soffan och sätter på favoritfilmen. För att inte somna efter 30 minuter har fredagsmysaren uppgraderat från en stor påse karamellkungen till en påse macadamianötter och håller sig vaken åtminstone en kvart längre.

Dessutom känner sig fredagsmysaren lite mer nöjd över att välja ett mer hälsosamt tilltugg. Det blir liksom mer mysigt då.

 

 

Hur håller man sig vaken på fredagskvällen? Fredagsmysaren har såklart svaret och vet precis vad som händer om man byter ut karamellkungen mot våra nyttiga och goda macadamianötter!

Är ni nyfikna på vår mysigaste kundgrupp, kika på filmen vetja!

Enjoy!

 

Grillmästaren

Grillmästaren - existerar inte vintertid, har sin storhetstid i juli och augusti, därefter försvinner grillmästaren sakta men säkert innan hen återuppstår ungefär ett år senare.

Grillmästaren har numera ofta gasgrill, men det finns grillmästare som fortfarande använder ved eller kol. Gasgrill anses vara mer säkert för att bemästra konsten enligt några, emedan andra hävdar att det givetvis måste vara en utmaning att grilla. Oavsett vilken grillmästare vi pratar med, har de en gemensam faktor - de kan inte grilla utan en öl av valfri sort samt macadamianötter som tilltugg.

Ingen grillmästare utan öl och macadamianötter existerar 2021. 

Macadamianötterna behövs för att grillmästaren ska kunna slappna av och vända på steken/grönsakerna/fisken/whateverisonthegrill i precis rätt ögonblick.

 

 

Hur vet man när det är dags att vända på steken/grönsakerna/fisken/whateverisonthegrill? 

Grillmästaren har såklart koll på vad som krävs!

Är ni nyfikna på vår hetaste kundgrupp, kika på filmen vetja!

Enjoy!

 

Söndagsglidaren

Söndagsglidaren - har alltid minst en påse macadamianötter i bilen - tar gärna en tur med bilen på söndagen bara för att njuta av omgivningen. Är det fint väder spelas favoritmusiken på hög volym och hen glider omkring i ett lugnt tempo med fönsterrutan nervevad.

Söndagsglidaren hejar gärna på alla hen glider förbi, samtidigt som en och annan macadamianöt glider in i munnen.

Söndagsglidaren är en livsnjutare av högsta rang. Hen skulle aldrig acceptera något annat än macadamianötter på turen. Det blir liksom lite mer söndagsfeeling med macadamianötter!

 

 

Vad är det som gör att Söndagsglidaren kallar sig själv livsnjutare av högsta rang? Vad ger Söndagsglidaren söndagsfeeling?

Är ni nyfikna på vår lugnaste kundgrupp, kika på filmen vetja!

Enjoy!

 

Fjällräven

Fjällräven - har äntligen hittat rätt med några påsar macadamianötter i ryggsäcken. Ett enkelt snack att ta till på fjället när stormen yr och magen kurrar.

Fjällräven har dessutom lyckats lätta några kilo på packningen, då onödigt tung föda har kunnat lämnas hemma. Eftersom macadamianötterna är så fulla av energi räcker det med några stycken.

Fast Fjällräven tycker att macadamianötterna är så exeptionellt goda att att hen lägger några extra påsar i byxfickan oxå.

 

 

Vad äter man på vandringen när stormen yr och magen kurrar? Fjällräven har såklart svaret!

Är ni nyfikna på vår mest friluftsiga kundgrupp, kika på filmen vetja! 

Enjoy!

 

Köp Macadamia Nötter

Honey and The Nut på Instagram

Nya Zeeland⁠ ⁠

Nya Zeeland⁠ ⁠

Nya Zeeland⁠ ⁠

Nya Zeeland⁠ ⁠

Nya Zeeland⁠ ⁠

Nya Zeeland⁠ ⁠

Nya Zeeland⁠ ⁠

Nya Zeeland⁠ ⁠

Nya Zeeland⁠ ⁠

Takapuna, Nya Zeeland⁠ ⁠

Nya Zeeland⁠ ⁠

Nya Zeeland⁠ ⁠

Nya Zeeland⁠ ⁠

Tawharanui, Nya Zeeland⁠ ⁠

Nya Zeeland⁠ ⁠

Nya Zeeland⁠ ⁠

Milford Sound, Nya Zeeland⁠ ⁠

Nya Zeeland⁠ ⁠

Rangitoto, Nya Zeeland⁠ ⁠

Nya Zeeland⁠ ⁠

Devonport, Nya Zeeland⁠ ⁠

Shakespear Park, Nya Zeeland⁠ ⁠

Takapuna, Nya Zeeland⁠ ⁠

Nya Zeeland⁠ ⁠

Pancake Rocks, Nya Zeeland⁠ ⁠

Nya Zeeland⁠ ⁠

Nya Zeeland⁠ ⁠

Nya Zeeland⁠ ⁠

Nya Zeeland⁠ ⁠

Piha Beach, Nya Zeeland⁠ ⁠

Nya Zeeland⁠ ⁠

Nya Zeeland⁠ ⁠

Takapuna, Nya Zeeland⁠ ⁠

Nya Zeeland⁠ ⁠

Tawharanui, Nya Zeeland⁠ ⁠

Nya Zeeland⁠ ⁠

Nya Zeeland⁠ ⁠

Lake Pupuke, Takapuna, Nya Zeeland⁠ ⁠

Nya Zeeland⁠ ⁠

Nya Zeeland⁠ ⁠

Nya Zeeland⁠ ⁠

Nya Zeeland⁠ ⁠

Nya Zeeland⁠ ⁠

Shakespear Park, Nya Zeeland⁠ ⁠

Rangitoto, Nya Zeeland⁠ ⁠

Piha Beach, Nya Zeeland⁠ ⁠

Nya Zeeland⁠ ⁠

Nya Zeeland⁠ ⁠

Nya Zeeland⁠ ⁠

Nya Zeeland⁠ ⁠