ICON
ICON
  • Din varukorg är tom!

Manuka Honung - En Supergod Dunderhonung i Förkylningstider

Uppdaterad , publicerad .

Hösten är här, sommarlovet känns långt borta, och många av oss har fullt upp med att pussla ihop vardagen.

Även om hösten i Sverige kan vara fantastisk finns det också en baksida med att vädret så sakteliga blir kallare och blötare... I vår familj brukade höstförkylningarna komma när allt började fungera igen efter sommarledigheten, precis när rutinerna börjat sätta sig. Vem ska vabba? Hoppas det är snabbt övergående...eller ska hela familjen drabbas? Som vanligt? Gärna i omgångar...och när den sista i familjen tagit sig igenom höstförkylning nummer 1, då anländer höstförkylning nummer 2...Känner ni igen er?

Så här har det sett ut många gånger hemma hos oss, men för några år sedan fick jag nog! Det var i samband med detta, som jag upptäckte manukahonung. Sedan dess har antalet VAB dagar minskat rejält! 

 

 

Barnen älskar smaken av manukahonung och tar den med glädje när det behövs. Vi har alltid en burk hemma och manukahonung är numera en del av vårt husapotek:-)

 

 

Läs gärna mer här om vad denna supergoda dunderhonung kan göra för er! Tveka inte att höra av er om ni har några frågor. Vi tar gärna emot feedback när ni har testat produkten!


Vi vill klargöra att honeyandthenut.se inte är medicinskt utbildade och att källkritisk bedömning av all information på vår sida lämnas till våra kunder och köpare att ansvara för!


Köp Manuka HonungManukahonung mot förkylning och hosta - relevanta länkar och artiklar

 

Är Manuka Honung bra mot förkylning och hosta?

original: Is Manuka Honey Good for Colds and Coughs?

Manuka tar definitivt bort tecken och symtom på förkylning och får dig att känna dig bättre med tiden. Om du vill skaffa den kan du läsa våra recensioner om den bästa manuka honungen. Hur man använder Manuka för att behandla förkylning och influensa. Nu när du redan vet att manuka har kraften att sparka ut förkylning och hosta ur din kropp är du säkert intresserad av att veta hur du ska ta det.


5 fördelar med manuka honung - Cleveland Clinic

original: 5 Benefits of Manuka Honey – Cleveland Clinic

Manuka Honung har antibakteriella, antivirala, antiinflammatoriska och antioxidativa egenskaper som kan hjälpa till att läka sår, förbättra din munhälsa, behandla sår, lindra ont i halsen och behandla akne.


Hur man behandlar hosta med hjälp av honung

original: How to treat Cough using Honey

För barn är manuka honung, agavenektar eller bovetehonung de bästa alternativen. Om du lider av feber, väsande andning, långvarig eller förvärrad hosta, förkylnings- eller influensasymtom ska du kontakta din läkare för korrekt diagnos och behandling.


Den nya Flight Coffee Manuka Honey Cold Brew - Nutrition ...

original: The New Flight Coffee Manuka Honey Cold Brew – Nutrition ...

Den nya Flight Coffee Manuka Honey Cold Brew. Det är en hetsigt hetsiga sommarsäsong på marknaden just nu för våra kompisar inom södra halvklotet, vilket gör bra timing för Nya Zeelands Flight Coffee att lansera en ny ny konserverad chilly brew koncotion. Den här har fått lite glitter, och är gjord med hjälp av Flight ...


Klar att dricka: Den nya Flight Coffee Manuka Honey Cold Brew

original: Ready To Drink: The New Flight Coffee Manuka Honey Cold Brew

Klar att dricka: Den nya Flight Coffee Manuka Honey Cold Brew. Det är en brinnande varm sommar just nu för våra vänner på södra halvklotet, vilket är perfekt timing för Flight Coffee från Nya Zeeland att lansera en ny kallbrygga på burk. Den här har lite glitter och är gjord med hjälp av Flight Coffee's Bomber ...


Den nya Flight Coffee Manuka Honey Cold Brew

original: The New Flight Coffee Manuka Honey Cold Brew

Därefter har vi tillsatt Manuka Honung och mandarin-extrakt i den kalla bryggan. Sötma och syra är något som Bomber är känd för och målet var att se till att förstärka dessa egenskaper. Därefter kolsyrar vi den och sätter den på burk. Därifrån är den redo att ge leenden hela sommaren i en praktisk 240 ml burk.


Hur man använder Manuka Honung: 14 sätt

original: How To Use Manuka Honey: 14 Ways

Virvla i varmt vatten eller te. Om du har ont i halsen är ett av de bästa sätten att njuta av Manuka Honung att röra om den i varmt vatten eller te. En studie från The Journal Of Oral Rehabilitation belyser att konsumtion av Manuka Honung har förmågan att avsevärt sänka nivån av Streptococcus mutans - den bakterie som orsakar halsont. 4.


FORSKNING: Manuka Honung innehåller naturliga antivirala ...

original: RESEARCH: Manuka honey contains natural antiviral ...

Ny forskning som publicerats i tidskriften Archives of Medical Research visar att manuka honung är ett kraftfullt naturläkemedel mot influensa och andra sjukdomar som är förknippade med influensa - inklusive Wuhan coronavirus (Covid-19). Undersökningen har titeln "Anti-influenza Viral Effects of Honey In Vitro: I studien undersöktes den vanligaste influensastammen H1N1, som man ofta forskar om [...]


Ytterligare 15 hushållsprodukter som kan hjälpa till att bota förkylning ...

original: Another 15 Household Products That Can Help Heal Cold ...

Manuka Honung i rå, opastöriserad form kan minska smärta, svullnad och inflammation vid förkylningssår. En studie visade att kanukahonung, en nära "kusin" till manuka honung, är lika effektiv som vanliga, receptfria läkemedel för att läka förkylningssår.


Hemlagad supertonisk förkylningsmedicin (även kallad Honey Fire Cider)

original: Homemade Super Tonic Cold Remedy (a.k.a. Honey Fire Cider)

Honungen verkade minska nattlig hosta och förbättra sömnen. I studien visade sig honungen vara lika effektiv som ett vanligt hostdämpande medel, dextrometorfan, i vanliga doser som säljs utan recept. Lokal rå honung och manuka honung är bäst, eftersom de innehåller mer av de aktiva helande enzymerna än vanlig honung som har ...


Köp Manuka Honung

Honey and The Nut på Instagram

Nya Zeeland⁠ ⁠

Nya Zeeland⁠ ⁠

Nya Zeeland⁠ ⁠

Nya Zeeland⁠ ⁠

Nya Zeeland⁠ ⁠

Nya Zeeland⁠ ⁠

Nya Zeeland⁠ ⁠

Nya Zeeland⁠ ⁠

Nya Zeeland⁠ ⁠

Takapuna, Nya Zeeland⁠ ⁠

Nya Zeeland⁠ ⁠

Nya Zeeland⁠ ⁠